Virtualna zabava za najmlajše: Pravljična urica s Kužo Pazijem

Kuža Pazi je močan in pogumen. Zelo rad ima otroke in skrbi za njihovo varnost doma, v vrtcu, v šoli ... Rad jim pomaga in se z njimi igra. Uči jih, kako je treba paziti nase, na druge in tudi na okolje, v katerem živimo.

Vabljeni, da se nam z otroki pridružite na digitalni zabavi za najmlajše, kjer bo odlična igralka in velika prijateljica Kuža Pazija, Alja Kapun na doživeti način prebrala pravljico Kuža Pazi reši igrišče, ki smo jo leta 2018 skupaj z založbo Mladinska knjiga izdali v Zavarovalnici Triglav.


Kako?

Prijavite se na digitalno branje, kjer bodo najmlajši osvežili znanje o tem, kakšno je varno igrišče in se podučili, kako ravnati, da se bodo na igralih počutili kar se da dobro.

Kdaj?

15. 9. od 18.00 do 18.40.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega dogodka in navodila za sodelovanje na dogodku.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.