Sklepanje zavarovanj

Avtomobilska zavarovanja

Sklenite novo ali obnovite obstoječe zavarovanje.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje potovanj v tujino

Za turistična in poslovna potovanja oziroma za bivanje v tujini z namenom študija ali dela v tujini.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje psov

Psi so pogosto člani družine tako kot ljudje, zato ne pozabite skleniti zavarovanja za vašega psa. To je enostavna rešitev v primeru neljubih dogodkov in stroškov, povezanih z njimi.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje Zobje, Zobje +

Zdravje vaših zob pomembno vpliva na zdravje in počutje celega telesa, zato si vaši zobje zaslužijo najboljšo nego. Zagotovite si nadstandardne storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. Želimo se prilagoditi vašim potrebam, zato vam omogočamo izbiro kritja in premije za zavarovanje vaših zob.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje Specialisti, Specialisti +

Preprečite, da bi se vam zdravstveno stanje poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista. Dostopajte do diagnoze in zdravljenja hitreje. Želimo se prilagoditi vašim potrebam, zato vam omogočamo izbiro kritja in premije za zavarovanje, s katerim zdravju zagotovite prednost.

Sklenite zavarovanje!

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Z zavarovanjem Dopolnilno se izognete visokim doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici, prevzemu zdravil na recept in drugih zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko doplačila znašajo od 5 pa kar do 90% vrednosti zdravstvenih storitev!

Sklenite zavarovanje!

Zdravstveni nasvet

Z zavarovanjem Zdravstveni nasvet pridobite hiter dostop do nasveta zdravnika družinske medicine po telefonu, nasvet zdravnika za vas in vašega mladoletnega otroka od 6.00 do 22.00 ure, organizacijo terminov zdravstvenih storitev in informacije o čakalnih dobah in pravicah iz zdravstvenih zavarovanj.

Sklenite zavarovanje!