Mobilne aplikacije

Triglav Vreme

Doživite in spremljajte vreme na drugačen način. Z mobilno aplikacijo Triglav Vreme lahko na enem mestu spremljate vremensko napoved, vremenske karte, vreme v gorah in na smučiščih, nevarnosti toče, stanje voda, spletne kamere in sledite opozorilom ARSO.

Več o aplikaciji

Triglav Drajv

Mobilna aplikacija DRAJV spremlja in ocenjuje način vaše vožnje. Z uporabo aplikacije lahko postanete varnejši voznik in prihranite do 25 % popusta pri avtomobilskem zavarovanju.

Več o aplikaciji

Triglav Asistenca

Mobilna aplikacija Triglav Asistenca omogoča hitro in enostavno prijavo potrebe po asistenci oziroma nastale škode, spremljanje statusa prijav ter koristne informacije, ki vam bodo olajšale reševanje ob škodnem dogodku doma ali v prometu.

Več o aplikaciji

Triglav zdravje

Mobilna aplikacija Triglav zdravje vam omogoča uveljavljanje zavarovanj in bonov za zdravstvene storitve, pregled vaših zdravstvenih polic ter enostaven dostop do seznama zdravnikov specialistov in zobozdravnikov po Sloveniji. V aplikaciji pa lahko zdravstvena zavarovanja tudi sklenete.

Več o aplikaciji

i.triglav

Mobilna aplikacija i.triglav omogoča pregledovanje in upravljanje vaših zavarovalnih polic, stanje privarčevanih sredstev ter plačila.

Več o aplikaciji
Nazaj
Sklepanje zavarovanj