Podkast s Kayo Solo Odkrito o skritem: depresija

Kaya Solo in Žiga Lah »ScorpLZ« odkrito o depresiji

Včasih se je treba o težavah le pogovoriti.

Prisluhnite podkastu Odkrito o skritem, ki skrbi za boljše počutje v živo. Pridružite se občinstvu Kaye Solo med snemanjem epizode podkasta Odkrito o skritem. O depresiji se bodo pogovarjali youtuber Žiga »ScorpLZ« Lah in psihologinja Klavdija Zver Zahwi.

Želite spregovoriti o svojih izkušnjah? Kaya v vsaki epizodi sprejema tudi vprašanja iz občinstva, zato pohitite in se prijavite spodaj.

Snemanje bo potekalo v živo v petek, 2. 2. 2024 ob 11h, v Triglav Labu na Dunajski 20. Število mest je omejeno.

Kdaj?

V petek, 2. 2., ob 11. uri.

Zakoniti zastopnik sodelujočega (obvezen podatek, če je oseba, ki se prijavlja na dogodek mlajša od 15 let):

* Podatek je obvezen.

Zgornje podatke bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.

Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke (ime, priimek in e-naslov), ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje za namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil.

Pravni pouk:
Podatke, ki jih boste oddali v tem prijavnem obrazcu bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka. Dogodek bo fotografiran. S sodelovanjem na dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja dogodka. Zavarovalnica bo galerijo fotografij, objavila na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., (vsebovredu.triglav.si, vozimse.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d, in na kanalu vplivnice Kaye Solo in drugih vplivnežev, ki bodo gostje dogodka (Youtube, TikTok, Instagram, Facebook) ter jih hranila pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si.

Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih boste oddali v prijavnici na ta dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja obvestil, zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.