Izzivi starševstva: Pogovorimo se o alkoholu in digitalni zasvojenosti

Najstništvo je obdobje, ko starši s ponosom spremljajo, kako njihov otrok odrašča. In je obdobje, ko se mora marsikateri starš soočiti z neprijetnimi situacijami in vprašanji.

Vabljeni, da se nam pridružite pri odkrivanju pasti zasvojenosti, ki prežijo na vogalih najstniškega sveta in najdete način:

  • Kako se odzvati, ko vidite, da se otrok predaja videoigram in družbenim omrežjem?
  • Kako se odzvati, ko se vrne domov pod vplivom alkohola?
  • Kako pristopiti k svojemu otroku, ga razumeti in mu pomagati?

Z nami bodo:

  • Psiholog Nejc Šmit, dipl. psih. mag. ZDT,
  • Mija Repenšek, mag. zdš., spec. zdt., Center LOGOUT,
  • Luka Plavčak, ambasador Zavoda VOZIM, tetraplegik,
  • Matija Pajer, psihoanalitični psihoterapevt (ECPP), Zavarovalnica Triglav.

Po pogovoru bomo skozi igro vlog prikazali tri različne načine pristopov vzgoje in pogovora med staršem in mladostnikom. Morda se boste v katerem od njih prepoznali ali pa boste spoznali nov način, ki ga boste lahko uporabili doma.

Število mest je omejeno.

Kdaj?

Pridružite se nam v torek, 9. aprila, ob 14.30 uri v predstavitvenem centru Triglav Lab, na Dunajski 20 v Ljubljani ali preko aplikacije Microsoft Teams.

Polja, označena z *, so obvezna.

Zgornje podatke bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.

Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke (ime, priimek in e-naslov), ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje za namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil.

Obvestilo o snemanju dogodka
Digitalni dogodek bo fotografiran in sneman ter prenašan preko aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta lahko objavljena na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., Zavoda VOZIM in Centra LOGOUT (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si, https://www.vozim.si/sl, https://www.logout.org/sl) socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., Zavoda VOZIM ter LOGOUT Centra (Facebook, Instagram, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com. Zavarovalnici posnete fotografije oz. videoposnetke uporabljata za namen objave foto galerije oz. video prispevka dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hranita pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Pravni pouk
Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih boste oddali v prijavnici na ta dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja obvestil, zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.