Digitalni posvet: Pomen zgodnjega odkrivanja raka dojk

Rak na dojkah je najpogostejši rak pri ženskah, letno za njim zboli okoli 1.400 predstavnic nežnejšega spola. Za pravočasno odkrivanje in ukrepanje so pomembni tako samopregledi kot presejalni programi.

Pridružite se nam na digitalnem dogodku, kjer bo mag. Kristijana Hertl, dr. med., predstavila pomen zgodnjega odkrivanja raka dojk in odzivanje na vabila presejalnega programa DORA.

Z mamografijo lahko odkrijejo majhne tumorje, ki jih ženske ali njihov zdravnik še ne more zatipati. Pri majhnih in na dojko omejenih rakih je zdravljenje lahko zelo uspešno, je manj obsežno, okrevanje hitrejše in kakovost življenja bolnic višja. V sklopu dogodka bomo predstavili Program DORA s presejalno mamografijo, ki je dokazano najbolj zanesljiva in natančna metoda za ugotavljanje začetnih rakavih sprememb v dojkah. V drugem delu posveta bo čas za vaša vprašanja.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet z namestnico vodje presejalnega programa DORA, mag. Kristijano Hertl, dr. med.

Kdaj?

15.10. 2020 od 12. do 13. ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.
Vprašanja za zdravnico