Digitalna delavnica: Poznate lastnosti pasme vašega kužka?

Hišni ljubljenček v družino prinese veselje, energijo in srečo, prav tako pa tudi novo obveznost. Postane družinski član z mnogimi potrebami in hotenji. Pri razmišljanju o nakupu psa je torej zelo pomembno v uvid vzeti dinamiko in način življenja družine.

O tem, kakšna pasma je najprimernejša za vas in na kaj vse je potrebno biti pozoren pri izbiri hišnega ljubljenčka ter kako ravnati s posameznimi pasmami, bo na digitalni delavnici spregovoril vodnik in inštruktor reševalnih psov Jure Pribičevič. Pred posvetom vas vabimo k izpolnitvi vprašalnika, ki vam bo pomagal ugotoviti, katera pasma je prava za vašo družino. Test izpolnite tu.


Kako?

Prijavite se na digitalno delavnico s strokovnjakom za pasje vedenje, ki je s svojim znanjem in izkušnjami prevzgojil že več tisoč problematičnih psov v Sloveniji in tujini, med drugim tudi psa predsednika Kurdistana.

Kdaj?

21. 10. od 17. do 18. ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.