Digitalna delavnica: Pogovoriti se moramo o alkoholu

Kako se z mladostnikom sploh pogovorimo o problematiki pitja alkohola? Kako navežemo stik in vzpostavimo komunikacijo z mladostnikom? Kako naj se odzovemo, ko se srečamo s hčerko oziroma sinom, ki je pod vplivom alkohola? Imate možnost, da se opremite s pravimi informacijami in se naučite s svojim najstnikom pogovarjati vključujoče, mirno in z zaupanjem.

Zloraba alkohola, z roko v roki s pubertetniško neučakanostjo in odsotnostjo zavor, lahko privede do nepremišljenih in nevarnih odločitev, škodljivih navad in odvisnosti. Starši smo pri tem ključna oseba, ki se z mladostnikom o tem pogovarja, preden se ta sreča z alkoholom.


Kako?

Pomembne informacije, upoštevanja vredne nasvete ter izkušnje iz prve roke bodo z nami delili dr. Maja Roškar, predstavnica Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Nino Batagelj, ambasador Zavoda VOZIM, ter Jani Jeriček, psihoterapevt in vzgojitelj v dijaškem domu.


Kdaj?

15. 04. od 17. do 18. ure.Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, s povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.

* obvezno polje

Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:
VPRAŠANJA ZA GOSTE

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.