Virtualna učilnica: Kuža Pazi varuje, Kuža Pazi svetuje

Kako skrbeti za svoje zdravje? Kako otroke naučiti pravilnega umivanja rok in drugih higienskih pravil? Kako na zabaven način preživljati čas doma?

Kuža Pazi bo otroke, skupaj s svojo, še nekoliko nepodučeno prijateljico Aljo, na zabaven način opomnil na osnovna higienska pravila s katerimi zmanjšamo tveganje za okužbo. Prav tako bo z otroki delil nekaj predlogov, kako izkoristiti čas med karanteno in v zimskem času, ko so dnevi krajši in preživimo več časa doma.


Kako?

Prijavite se na digitalno poučno uro za najmlajše, kjer bodo otroci utrdili svoje znanje o osnovnih higienskih navadah ter dobili nekaj idej za preživljanje prostega časa.

Kdaj?

24. 11. od 18.00 do 18.30.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.





Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.