Dogodek: Varno s psom v hribe

Vse pogosteje so psi del družine in njene člane spremljajo pri različnih prostočasnih dejavnostih, izletih in na počitnicah. Lastnikom, ki so ljubitelji hribov in gora, pes dela družbo tudi pri tovrstnih preizkušnjah.

Ali veste, kako se pravilno obnašamo s psom, ko smo v naravi in na katere nevarnosti moramo biti pozorni?

Vabljeni, da se nam na dogodku Varno s psom v hribe, ki ga organiziramo v sklopu akcije Očistimo naše gore, pridružite in prisluhnete odgovorom na vprašanja:

  • Kako se pripraviti na pohod v hribe s psom?
  • Kako ravnati v primeru nesreče, ko je z nami tudi pes?
  • Kateri so najpogostejši tipi nesreč in kako se jim lahko izognemo?
  • Kako poteka reševanje?
  • Kakšne poškodbe so najpogostejše in kako poskrbeti za primerno zavarovanje?

Predstavili bomo tudi pogled oskrbnikov koč na pse in svetovali o primernem obnašanju planink in planincev, ko so v družbi psa.

Z nami bodo:

  • Primož Bajt, gorski reševalec in vodnik reševalnega psa;
  • Janez Toni, inštruktor alpinizma in inštruktor gorskega reševanja pri Planinski zvezi Slovenije;
  • Jure Pribičevič, solastnik in ustanovitelj podjetja Alfakan in specializant za vzgojo psov in reševanje vedenjskih motenj;
  • Bojan Nikolič, veterinar in strokovni vodja za prevzem rizika pri Zavarovalnici Triglav.

Pridružili se nam bodo tudi nekateri drugi strokovnjaki, ki se na različne načine ukvarjajo s psi. Na dogodku boste lahko preizkusili tudi virtualno asistentko Trio, ki bo odgovorila na vaša vprašanja o zavarovanju za male živali.

Število mest je omejeno.

Kdaj?

Pridružite se nam v sredo, 8. maja, ob 11.00 uri v predstavitvenem centru Triglav Lab, na Dunajski 20 v Ljubljani.

Polja, označena z *, so obvezna.

Zgornje podatke bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.

Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke (ime, priimek in e-naslov), ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje za namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil.

Obvestilo o snemanju dogodka
Dogodek Varno s psom v hribe bo fotografiran in sneman, kar pomeni, da se lahko pojavite na posnetkih. Fotografije in videoposnetki se bodo posredovali slovenskim medijskim hišam za namen obveščanja javnosti o dogodku. S sodelovanjem na dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta lahko objavljena na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si, vsebovredu.triglav.si, ocistimogore.si) socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Zavarovalnica posnete fotografije oz. videoposnetke uporablja za namen objave foto galerije oz. video prispevka dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hrani pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Pravni pouk
Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih boste oddali v prijavnici na ta dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja obvestil, zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.