Okrogla miza: Skrita moč ADHD

ADHD je edinstven tip nevrodivergentnosti, ki je v današnjem času še vedno premalo raziskan. Prav zaradi pomanjkanja znanja o ADHD, je ta nemalokrat podvržen stigmatizaciji, ki vodi do (pre)pozne diagnoze. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD.

Vabimo vas na pogovor in predstavitev priročnika. Z nami bodo:

  • dr. Anamarija Kejžar, avtorica knjige,
  • dr. Suzana Pulec Lah, so mentorica projekta ADHD v življenju in šoli (2023),
  • dijakinja z osebno izkušnjo življenja z ADHD.

kjer bomo govorili o tem, kaj ADHD v resnici je, kako ga prepoznati, ga sprejeti in kako z njim krmariti v vsakodnevnem življenju ter v šolah in kako olajšati simptome. Slišali pa bomo tudi izkušnje iz resničnega življenja.

Število mest je omejeno.

Kdaj?

Predstavitev bo potekala v sredo, 6. marca 2024, ob 17. uri v predstavitvenem centru Triglav Lab, na Dunajski 20 v Ljubljani.

* Podatek je obvezen.

Zgornje podatke bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.

Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke (ime, priimek in e-naslov), ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje za namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil.

Obvestilo o snemanju dogodka:
Digitalni dogodek bo fotografiran in sneman. S sodelovanjem na dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta lahko objavljena na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., in založbe Didakta (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si, https://www.didakta.si) socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., in založbe Didakta (Facebook, Instagram, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Zavarovalnici posnete fotografije oz. videoposnetke uporabljata za namen objave foto galerije oz. video prispevka dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hranita pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Pravni pouk:
Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih boste oddali v prijavnici na ta dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja obvestil, zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si.
Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.