Kulinarična delavnica z Luko Jezerškom

Kako kuhati varno, trajnostno in kakovostno?
* Dogodek bo fotografiran in sneman.

Ste vedeli, da je najpogostejši vzrok za več tisoč požarov, ki se letno zgodijo v Sloveniji, prav kuhanje? V oktobru, mesecu požarne varnosti, se tako osredotočamo na varnost v kuhinji, s posebno pozornostjo do naših (naj)mlajših in njihovih staršev. S kuharskim mojstrom Luko Jezerškom se bodo na kulinarični delavnici mladi naučili pripraviti enostavne obroke na varen način, s poudarkom na uporabi lokalnih sestavin in z mislijo na skrbno porabo že pripravljene hrane.

Nekaj udeležencev bo imelo priložnost skupaj s kuharskim mojstrom tudi poprijeti za kuhalnico.

Kako?

Prijavite se na kulinarično delavnico z Luko Jezerškom in spoznali boste njegovih pet osnovnih pravil za varno kuhanje z otroki, vse o varnosti kuhanja s plinom in preprečevanju poškodb v kuhinji. Zadišalo pa bo tudi po slavnem Jezerškovem »šmornu«, ki ga bomo poskusili prav vsi.

Dogodek bo potekal v živo, v digitalnem centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani. Mesta za ogled dogodka v živo so žal že zasedena, zato je ogled možen le še preko spletnega orodja Teams, kjer bomo dogodek prenašali v živo.

Kdaj?

V sredo, 26. 10., ob 17. uri.


* obvezno polje
Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke, ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje skladno s politiko zasebnosti za zgoraj označen namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil. Več informacij o obdelavi v naslednjem poglavju.
INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Podatke, ki jih boste oddali v tem prijavnem obrazcu bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka. Digitalni dogodek bo fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na (digitalnem) dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bo lahko objavljen na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com. Zavarovalnici posnete fotografije oz. videoposnetke uporabljata za namen objave foto galerije oz. video prispevka digitalnega dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hranita pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih obdeluje na podlagi vaše prijave na digitalni dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja obvestil, pa zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v politikah zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.