Gamerja Jack on the Box in ScorpLZ te izzivata

Kako spreten si pa ti za volanom?

Si vedel, da so mladi vozniki kljub temu, da imajo sveže znanje CPP in vožnje, bolj nagnjeni k temu, da so udeleženi v prometni nesreči. Zakaj? Najpogostejša vzroka sta pomanjkanje vaje in izkušenj. Pridruži se gamerjema Jaki in Žigi na dogodku, kjer bomo izžrebali 2 srečneža, ki bosta na simulatorju varne vožnje preverila, kako varna voznika sta. Tisti, ki bo dosegel največ točk, bo prejel bon za zavarovanje Mladi voznik.

Nagradna igra je zaključena.

Na dogodku se nam bo pridružila tudi Anja Ćorić, psihologinja na Centru varne vožnje Vransko AMZS in supervizorka, s katero se bosta Žiga in Jaka pogovarjala o tem, kako obvladovati stres pred in med vožnjo, kako se soočiti s strahom in tudi, kako se nadzirati, da med vožnjo ne postanemo prepogumni. Na dogodku bo prisotna še Tjaša Fifer, najboljša slovenska enduro voznica, ki bo z nami delila svoje izkušnje, s svojimi vprašanji pa se boste lahko vključili vsi udeleženci.

Dogodek, ki bo potekal v živo v digitalnem centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani, bo moderiral Jaka Krčovnik, znan pod vzdevkom "Jack on the Box". Za stream dogodka pa bo skrbel Žiga Lah, znan pod vzdevkom "ScorpLZ".

Povezavo do streama najdete na tem linku.

Število mest je omejeno. Na vožnjo na simulatorju na dogodku se lahko prijavijo osebe, stare 16 let ali več.

Kdaj?

V torek, 29. 11., ob 17. uri.
* obvezno polje

Zgornje podatke bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.
Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke, ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje skladno s politiko zasebnosti za zgoraj označen namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil. Več informacij o obdelavi v naslednjem poglavju.
INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Podatke, ki jih boste oddali v tem prijavnem obrazcu bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka. Dogodek bo fotografiran in sneman kar pomeni, da se lahko pojavite na posnetkih S sodelovanjem na dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Zavarovalnica bo galerijo fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, objavila na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Dogodek se bo neposredno predvajal tudi na livestreamu na kanalu YouTube. Varstvo zasebnosti v aplikaciji YouTube je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na YouTube politiki zasebnosti.

Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih boste oddali v prijavnici na ta dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja obvestil, zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Podatki nagrajenca se bodo hranili v skladu z davčnimi predpisi. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v politikah zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.