Digitalni posvet: Z otroki v hribe — prigode in nezgode

Planinske ture, na katere se odpravi cela družina, so vedno nekaj posebnega. So zabavne in poučne, a jutranje navdušenje se pogosto razblini. Optimistična družinska odprava se pogosto spremeni v neskončno spodbujanje in izmišljevanje vseh mogočih motivacijskih trikov, s katerimi skušamo otroke prepričati, da je doseči vrh ena sama velika dogodivščina. Planinarjenje z otroki je lahko nepozabno, radostno preživljanje časa. Le na pravi način je potrebno pristopiti k temu!

Kako navdušiti otroke nad hribi? Kaj je treba upoštevati, da se pohod z najmlajšimi ne bo končal z mislijo »nikoli več«? Kako z otroki v gore, da bo varno in zanimivo?

Kako?

Prijavite se na digitalni klepet z navdušenima planincema in staršema Betko Šuhel Mikolič, pobudnico projekta Od vzhoda do vzhoda ter Urošem Kuzmanom, stand up komikom in matematikom. Njune zgodbe bo s strokovnimi nasveti za varno hojo v hribe z otroki dopolnil Gregor Hvalc, dr. med., zdravnik reševalec letalec pri Gorski reševalni zvezi Slovenije.

Dogodek si lahko ogledate tudi v živo, v digitalnem centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani. Svojo prisotnost na dogodku ustrezno označite v prijavnem obrazcu, število mest je omejeno. Poskrbeli bomo za vašo varnost z upoštevanjem vseh priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.

V zaključnem delu dogodka bomo razglasili tudi Naj planinsko pot 2021, ki bo prejela sredstva za obnovo. Svoj glas za eno od 8 planinskih poti, ki se v okviru akcije Očistimo naše gore potegujejo za prejem naziva in sredstev, lahko oddate vse do 21. junija 2021.

Kdaj?

22. 6. od 18.00 do 19.00.


* obvezno polje

Zgornje podatke bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.

Varnost in zdravje obiskovalcev digitalnega centra Triglav Lab postavljamo na prvo mesto. Pri organizaciji in izvedbi dogodka bomo upoštevali vsa aktualna higienska navodila oziroma priporočila NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnica vaše osebne podatke, ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdeluje skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti za zgoraj označen namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil.
Obvestilo o snemanju dogodka

Dogodek, ki se bo odvijal v Triglav Labu na Dunajski cesti 20 v Ljubljani, bo fotografiran. Digitalni dogodek bo fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na (digitalnem) dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bo lahko objavljen na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com. Zavarovalnici posnete fotografije oz. videoposnetke uporabljata za namen objave foto galerije oz. video prispevka digitalnega dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hranita pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Pomembno

Zavarovalnica Triglav, d.d. osebne podatke v zvezi z vami, ki jih obdeluje na podlagi vaše prijave na digitalni dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja e-novic in obvestil, pa Zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko e-naslova dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d. si lahko preberete v politikah zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si.