Digitalni posvet z ortopedom

Ste se med tekom že kdaj soočili z bolečino v kolenu? Ste si med spustom s hriba morebiti poškodovali gleženj? Pridružite se nam na digitalnem dogodku, kjer se bomo s priznanim ortopedom dr. Bogdanom Ambrožičem pogovarjali o najpogostejših poškodbah, ki so posledica rekreativnih športov.

V sklopu posveta bomo spregovorili o poškodbah pri različnih rekreativnih športih, o tem, kaj lahko naredimo, da bi poškodbe preprečili ter kako ob nastanku poškodb ukrepamo. Predstavili bomo tudi načine zdravljenja različnih poškodb.

Drugi del dogodka bo namenjen odgovorom na vprašanja udeležencev.

V spodnji obrazec lahko vpišete svoja vprašanja, ki jih bomo dr. Bogdanu Ambrožiču, dr.med., spec. ortopedije poslali vnaprej.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet z dr. Bogdanom Ambrožičem, dr.med., spec. ortopedom, ki se ukvarja z artroskopskim in minimalno invazivnim operativnim zdravljenjem poškodb in bolezni ramenskega, kolenskega sklepa in gležnja. Svoje znanje je v dolgoletni karieri nabiral pri vodilnih strokovnjakih na področju ortopedske kirurgije, leta 2019 pa je za svoje delo prejel priznanje za najbolj cenjenega specialista v Sloveniji.


Kdaj?

3.9.2020 od 17.00 do 18.00 ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.


VPRAŠANJA ZA ORTOPEDA