Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!
Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!

Digitalni posvet z nevrologom o demenci

Na digitalnem dogodku se bomo na svetovni dan Alzheimerjeve bolezni pogovarjali s priznanim nevrologom, prof. dr. Zvezdanom Pirtoškom. Spregovorili bomo o staranju prebivalstva in naraščanju demence oziroma pešanja umskih sposobnosti.

V sklopu pogovora, ki ga bo vodil Primož Kus, dr. med., spec. druž. med., bo govora tudi o znakih, po katerih lahko svojci prepoznajo bolezen ter o ukrepih s katerimi pripomorejo, da bolniki, čim dlje ohranijo umske sposobnosti.

V drugem delu dogodka bo prof. dr. Zvezdan Pirtošek odgovarjal na vprašanja udeležencev.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet s prof. dr. Zvezdanom Pirtoškom, ki večji del svoje znanstvene poti raziskuje Parkinsonovo in Alzheimerjevo bolezen in je za izjemno prodorno, visoko strokovno in človekoljubno delovanje na področju demence prejel državno odlikovanje - red za zasluge.

Kdaj?

21.9.2020 od 14.00 do 15.00.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.