Digitalni posvet: Z gorskim reševalcem o varni hoji pozimi

Zimski meseci v gorah omogočajo čudovite razglede na zimsko pokrajino. Mnogo vrhov je primernih za obisk v snegu, res pa je, da sta v tem obdobju pri hoji v gore potrebni dodatna previdnost in ustrezna oprema, ki jo moramo znati uporabljati. Marsikje se namreč pojavlja nevarnost sprožanja plazov in zdrsa.

Pridružite se nam na digitalnem dogodku, kjer bo gost Jože Celestina, inštruktor gorskega reševanja pri Gorski reševalni zvezi Slovenije. Z nami bo delil nasvete o varni hoji v gori pozimi in pravilni uporabi opreme, ki naj bo v zimskem času obvezen spremljevalec naših odprav. V drugem delu posveta bo čas za vaša vprašanja.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet z Jožetom Celestino, ki je inštruktor gorskega reševanja pri Gorski reševalni zvezi Slovenije.

S pomočjo testa, ki smo ga pripravili za vas, preverite, kako dobro se znate pripraviti na pot v gore pozimi. Test je dostopen tukaj.

Kdaj?

3. 11. 2020 od 17. do 18. ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.