Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!
Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!

Digitalni posvet z ginekologinjo

Na digitalnem dogodku bomo z ginekologinjo izr. prof. dr. Natašo Tul Mandić govorili o spremembah, ki se pri ženski v poporodnem obdobju dogajajo na številnih področjih.

Kljub temu, da nosečnice spremembe pričakujejo in o njih običajno veliko razmišljajo že med nosečnostjo, jih te vseeno lahko presenetijo, včasih tudi zmedejo. Pogosta so vprašanja, ali so stvari, ki se jim dogajajo, normalne ali ne. Za rešitev večine dilem je potreben le pogovor z osebo, ki ji ženska zaupa ali s strokovnjakom. So pa tudi stanja, ki zahtevajo obisk zdravnika.

O vsem tem bomo spregovorili z ginekologinjo Natašo Tul Mandić. V drugem delu bo čas tudi za odgovore na vaša vprašanja, ki jih lahko zastavite v spodnjem delu prijavnega obrazca.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet z izr. prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., specialistko ginekologije in porodništva s subspecializacijo iz feto-maternalne medicine. Več o zdravnici lahko preberete na tej povezavi.

Kdaj?

2. 10. 2020, od 11.00 do 12.00.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica Triglav, d.d., in Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. si, na podlagi zgoraj označene privolitve, ki ste jo podali obema zavarovalnicama kot ločenima upravljavcema osebnih podatkov, vaše osebne podatke medsebojno izmenjata in jih vključita v svoje zbirke osebnih podatkov ter z njimi upravljata kot ločena upravljavca, za namene, ki ste jih označili ob oddaji privolitve. Zavarovalnici vaše osebne podatke hranita do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače.

Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami: a) za Zavarovalnico Triglav: s pisno zahtevo, poslano na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov privolitve-preklici@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si; b) za Triglav, Zdravstveno zavarovalnico: s pisno zahtevo, poslano na naslov Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, ali na e-naslov preklici@triglavzdravje.si. Pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko uveljavljate ločeno pri vsakem posameznem upravljavcu osebnih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si, pooblaščeno osebo v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici pa preko e-naslova dpo@triglavzdravje.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav in Triglav, Zdravstveni zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh www.triglav.si oz. www.triglavzdravje.si.
Vprašanja za ginekologinjo