Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!
Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!

Digitalni posvet z gasilcema: Pred požarom varen dom

Kako poskrbimo za požarno varnost doma? Kaj storimo, če zagori olje na štedilniku? Kam v stanovanju oz hiši namestimo gasilni aparat?

Tudi v zavetrju domačega doma nesreča nikoli ne počiva. Zato je pomembno, da poznamo preventivne ukrepe, s katerimi lahko preprečimo nastanek požara v domači hiši ali stanovanju.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet na temo požarne varnosti, ki ga bosta vodila poklicna gasilca Boštjan Žagar in Tomas Felker. Z nami bo tudi sodelavec iz službe za škode premoženjskih zavarovanj v Zavarovalnici Triglav Andrej Šircelj, ki bo predstavil, kako pravilno prijaviti nastalo škodo zaradi požara doma.

S pomočjo testa, ki smo ga pripravili za vas, preverite, kako požarno varno je vaše domače okolje. Test je dostopen tukaj. Na vaša morebitna vprašanja bomo z veseljem odgovorili v zaključnem delu posveta.

Kdaj?

19. 10. 2020 od 17. do 18. ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.