Digitalni posvet: Težave z dihanjem skozi nos

Težave z dihanjem skozi nos so lahko strukturne, bolezenske ali popoškodbene. Rešujemo jih z zdravili ali operativnim posegom. Težave se lahko pojavijo že pri otrocih zaradi povečane žrelnice, kasneje v obdobju odraščanja v povezavi z alergijami, v odrasli dobi s strukturnimi težavami v nosu in pogosto pridruženim smrčanjem. V zrelem obdobju pa se predvsem pri moških zgodi kolaps nosnic in posledično težko dihanje skozi nos.

Pridružite se nam na digitalnem dogodku, kjer bo strokovnjak za estetske posege na obrazu in vratu, dr. Boris Onišak, dr. med. specialist ORL, spregovoril o težavah z dihanjem skozi nos. V drugem delu posveta bo čas za vaša vprašanja.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet s strokovnjakom za estetske posege na obrazu in vratu, dr. Borisom Onišakom, dr. med. specialist ORL.

Kdaj?

26. 11. 2020 od 19. do 20. ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.

Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. in Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdelujeta za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica Triglav, d.d., in Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. si, na podlagi zgoraj označene privolitve, ki ste jo podali obema zavarovalnicama kot ločenima upravljavcema osebnih podatkov, vaše osebne podatke medsebojno izmenjata in jih vključita v svoje zbirke osebnih podatkov ter z njimi upravljata kot ločena upravljavca, za namene, ki ste jih označili ob oddaji privolitve. Zavarovalnici vaše osebne podatke hranita do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače.

Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami: a) za Zavarovalnico Triglav: s pisno zahtevo, poslano na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov privolitve-preklici@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si; b) za Triglav, Zdravstveno zavarovalnico: s pisno zahtevo, poslano na naslov Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, ali na e-naslov preklici@triglavzdravje.si. Pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko uveljavljate ločeno pri vsakem posameznem upravljavcu osebnih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si, pooblaščeno osebo v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici pa preko e-naslova dpo@triglavzdravje.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav in Triglav, Zdravstveni zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh www.triglav.si oz. www.triglavzdravje.si.
Vprašanja za zdravnika