Digitalni posvet: Stebri zdravja

Zdravje imamo pogosto za samoumevno, česar se zavemo šele takrat, ko pride do težav. Bi želeli izvedeti, kako poskrbimo za celostno zdravje sebe in svojih bližnjih?

Prehrana, gibanje in psihično ravnovesje veljajo za ključne dejavnike, ki vplivajo na zdravje posameznika, zato smo tokratni digitalni posvet poimenovali Stebri zdravja.

Na digitalnem klepetu bomo spoznali, kako se stebri dopolnjujejo in kaj lahko z majhnimi, vsakodnevnimi koraki sami naredimo za naše zdravje in zdravje naših najbližjih. Govorili bomo o vplivu prehrane na zdravje, o športu - koliko gibanja je dobro vključiti v vsakdan ter o skrbi za svoje notranje zadovoljstvo.

Kako?

Vabimo vas, da se nam pridružite na digitalnem posvetu s Sabino Hamberger, klinično dietetičarko, Klavdijo Zver Zahwi, univ. dipl. psihologinjo in Primožem Kirnom, magistrom športnega treniranja specialne populacije. Digitalna okrogla miza bo potekala v sproščenem pogovoru, ki ga bo vodil Uroš Okoren. V spodnjem delu prijavnega obrazca lahko gostom digitalnega posveta zastavite vaša vprašanja

Promocijsko darilo

Prvih 50 prijavljenih na dogodek bo prejelo promocijsko darilo: žogo za vadbo in letak s prikazom pravilne izvedbe vaj.

Kdaj?

10. 6. od 18.00 do 19.00


* obvezno polje

Zgornje podatke bosta Zavarovalnica Triglav, d.d., in Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., kot skupna upravljavca podatkov obdelovali za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka.

Želite biti informirani?

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., in Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi obeh zavarovalnic ali drugih družb v Skupini Triglav s sedežem v RS, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (ažuriran seznam družb: www.triglav.eu), ki vas bi utegnile zanimati in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to sporočite z označitvijo okenca spodaj:

S potrditvijo privolite, da zavarovalnici kot samostojna upravljavca vaše osebne podatke, ki ste jih podali za prijavo na dogodek, obdelujeta za skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti Zavarovalnice Triglav, d.d., oz. politiko zasebnosti Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., za zgoraj označen namen pošiljanja e-novic in vam prilagojenih obvestil.

Vprašanja za goste


Obvestilo o snemanju dogodka

Digitalni dogodek bo fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta lahko objavljena na uradnih spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., (triglavzdravje.si, zdravstveninasvet.triglavzdravje.si), socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav, d.d., (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) in Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav, d.d., in Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com. Zavarovalnici posnete fotografije oz. videoposnetke uporabljata za namen objave foto galerije oz. video prispevka digitalnega dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hranita pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Pomembno

Zavarovalnica (Zavarovalnica Triglav, d.d., in/ali Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.,) osebne podatke v zvezi z vami, ki jih obdeluje na podlagi vaše prijave na digitalni dogodek, obdeluje za čas izvedbe dogodka in še 3 leta po izvedbi dogodka. V primeru, da ste podali privolitev za obdelavo podatkov za zgoraj opredeljen namen pošiljanja e-novic in obvestil, pa zavarovalnica podatke v zvezi z vami obdeluje do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označen namen oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov:

  • za Zavarovalnico Triglav, d.d.: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletni strani www.triglav.si.
  • za Triglav, Zdravstveno zavarovalnico, d.d.: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, ali na e-naslov preklici@triglavzdravje.si.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko e-naslova dpo@triglav.si, v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., pa preko e-naslova dpo@triglavzdravje.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., in Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., si lahko preberete v politikah zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh www.triglav.si oz. www.triglavzdravje.si.