Digitalni posvet: Ko za volanom zavre

Čas je, da si priznamo, da na jutranjo konico preprosto nimamo vpliva. Prav tako ne na delo na cesti ali zastoj na avtocesti. Nismo pa nemočni, imamo vpliv. S spoznavanjem sebe, z razvijanjem sposobnosti za soočanje s stresnimi situacijami in ravnanjem v konfliktih, lahko vplivamo nase, na svoje reakcije. Pomembno spremembo dosežemo na primer že s pravilno držo volana, pozornostjo in primerno varnostno razdaljo, z zavestno izbiro svojih odločitev in z izogibanjem »prepirom« z drugimi vozniki.

Se kdaj vprašate, zakaj nas na cesti povsem normalne situacije spravijo v stres? Zakaj nam v glavi tako hitro zavre? Zakaj se preprosto ne uspemo kontrolirati v tisti sekundi, ki lahko odloča o našem življenju? Odgovore na zgornja vprašanja bosta na digitalnem posvetu iskala psihologinja Julija Pelc in inštruktor varne vožnje Manuel Pungertnik.

Ker nas zanimajo vaše izkušnje in občutki, vas vabimo, da pred posvetom odgovorite na dve kratki vprašanji. Povezava do ankete.


Kako?

Pridružite se nam na digitalnem klepetu s psihologinjo Julijo Pelc, specialistko za psihološko svetovanje in inštruktorjem varne vožnje Manuelom Pungertnikom, ki že več kot petnajst let usmerja mlade in izkušene voznike k bolj strpni in varni vožnji. Spregovorili bomo, kako pomembno je na cesti izstopiti iz vloge žrtve, da ne bi sami postali žrtev. In o tem, kako to storimo v vsakodnevnih situacijah.


Kdaj?

17. 12. od 17. do 18. ure.Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, s povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.
* obvezno polje


Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:Obvestilo o snemanju dogodka

Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bo objavljena na uradni spletni strani Zavarovalnice Triglav (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com.POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.