Digitalni posvet: Kako naj varčujem za otroka?

Kdaj začeti z varčevanjem za otroka? Ali bo imelo varčevanje vpliv na višino otroškega dodatka? Kako pripraviti finančni načrt, ki bo v skladu z našimi finančnimi zmožnostmi? Vedno več staršev se zaveda, da bodo otroci na poti do osamosvojitve potrebovali vsaj nekaj pomoči, zato je odločitev za varčevanje že v zgodnjem obdobju otrokovega življenja več kot na mestu.

Oktober je mesec varčevanja, zato se bomo na tokratnem digitalnem posvetu osredotočili na varčevanje za prihodnost naših najmlajših, saj jim lahko prav finančna podpora staršev pomaga pri uresničevanju najpomembnejših življenjskih ciljev.

Kako?

Vabljeni na digitalni posvet s finančnim strokovnjakom Janezom Srebotom, višjim skrbnikom strank iz družbe Triglav Skladi in očetom štirih otrok, ki je temo dodobra spoznal tudi v praksi. Odgovoril bo na vprašanja, s katerimi se pogosto srečujejo (bodoči) varčevalci in praktičen primer varčevanja prikazal skozi konkretne situacije. Vaša vprašanja za finančnega strokovnjaka zapišite v spodnji del prijavnega obrazca.

Kdaj?

20. 10. 2021 od 17. do 18. ure.


* obvezno polje

Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, v povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.

Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d. d. in Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o., moje osebne podatke, ki sem jih podal za prijavo na dogodek, obdelujeta za naslednje namene:

Vprašanja za finančnega svetovalca


Obvestilo o snemanju dogodka

Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta objavljena na uradnih spletnih straneh družb Zavarovalnica Triglav, d. d. (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o (triglavskladi.si, zasluzitesivec.triglavskladi.si), socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) in Triglav Skladov (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav in Triglav Skladov. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com.

Pomembno

Zavarovalnica Triglav, d. d. in Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o., na podlagi zgoraj označene privolitve, ki ste jo podali obema družbama, kot skupnima upravljavcema osebnih podatkov, vaše osebne podatke s prijavnega obrazca medsebojno izmenjata in jih vključita v svoje zbirke osebnih podatkov ter z njimi upravljata za namene, ki ste jih označili ob oddaji privolitve. Upravljavca vaše osebne podatke s prijavnega obrazca hranita do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakonodaja za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Upravljavca imata sklenjeno ustrezno pogodbo o skupni obdelavi osebnih podatkov. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami: a) za Zavarovalnico Triglav: s pisno zahtevo, poslano na naslov Zavarovalnica Triglav, d. d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov privolitve-preklici@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si; b) za Triglav Sklade: na naslov Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o., Slovenska 54, 1000 Ljubljana ali dpo@triglavskladi.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletni strani Triglav Skladi www.triglavskladi.si. V kolikor želi posameznik zgoraj navedene pravice uveljavljati pri obeh skupnih upravljavcih, mora to izrecno navesti v posredovani zahtevi, ki jo posreduje obema upravljavcema. Pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko uveljavljate ločeno pri vsakem posameznem upravljavcu osebnih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si in v Triglav Skladih preko elektronskega naslova dpo@triglavskladi.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Politikah zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si, oz. Triglav Skladov www.triglavskladi.si.