Digitalni posvet: Investiranje, donos in odgovornost za boljši jutri

Si želite novo kolo, večtedensko potovanje po Aziji ali prvo lastniško stanovanje? Veliko ljudi sanjari, želje pa si izpolnijo le tisti, ki naredijo prvi korak - pričnejo varčevati. Ko pomislimo na vlaganje, se nam najprej zazdi, da gre za zahtevno opravilo, na katerega se spoznajo le tisti, ki razumejo, kaj se dogaja na borzi, sledijo dinamiki trga in vedo vse o delnicah in drugih vrstah vrednostnih papirjev. V resnici pa se tudi dobrega upravljanja s premoženjem lahko naučimo.

Prijavite se na digitalni posvet, na katerem bomo na jasen, dojemljiv način pojasnili procese in zakonitosti investiranja ter odgovarjali na vprašanja, ki se pogosto porajajo, ko se odločimo, da bomo postali vlagatelj: zakaj in kam vlagati, kako prilagoditi naložbene možnosti našim osebnim zmožnostim? Predstavili bomo tudi inovacije na področju investiranja. Izvedeli bomo, kako pomembno je, da o vlaganju razmišljamo že danes, kot milenijci, da bomo lažje načrtovali naše korake v prihodnosti.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet s finančnim strokovnjakom Vidom Pajičem, višjim upravljavcem investicijskih skladov, ki v družbi Triglav Skladi med drugim upravlja družbeno odgovorni sklad Triglav Zeleni. V drugem delu dogodka se bo predavatelj posvetil vašim vprašanjem, ki jih lahko zastavite v spodnjem delu prijavnega obrazca.


Kdaj?

25. 2. 2021 od 17. do 18. ure.Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, s povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.
* obvezno polje


Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. in Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o., moje osebne podatke, ki sem jih podal za prijavo na dogodek, obdelujeta za naslednje namene:Vprašanja za finančnega svetovalca
Obvestilo o snemanju dogodka

Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta objavljena na uradnih spletnih straneh družb Zavarovalnica Triglav, d.d. (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o (triglavskladi.si, zasluzitesivec.triglavskladi.si), socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) in Triglav Skladov (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) ter na intranetu Zavarovalnice Triglav in Triglav Skladov. Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com.POMEMBNO

Zavarovalnica Triglav, d.d. in Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o., na podlagi zgoraj označene privolitve, ki ste jo podali obema družbama, kot skupnima upravljavcema osebnih podatkov, vaše osebne podatke s prijavnega obrazca medsebojno izmenjata in jih vključita v svoje zbirke osebnih podatkov ter z njimi upravljata za namene, ki ste jih označili ob oddaji privolitve. Upravljavca vaše osebne podatke s prijavnega obrazca hranita do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakonodaja za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Upravljavca imata sklenjeno ustrezno pogodbo o skupni obdelavi osebnih podatkov. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami: a) za Zavarovalnico Triglav: s pisno zahtevo, poslano na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov privolitve-preklici@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si; b) za Triglav Sklade: na naslov Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o., Slovenska 54, 1000 Ljubljana ali dpo@triglavskladi.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletni strani Triglav Skladi www.triglavskladi.si. V kolikor želi posameznik zgoraj navedene pravice uveljavljati pri obeh skupnih upravljavcih, mora to izrecno navesti v posredovani zahtevi, ki jo posreduje obema upravljavcema. Pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko uveljavljate ločeno pri vsakem posameznem upravljavcu osebnih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si in v Triglav Skladih preko elektronskega naslova dpo@triglavskladi.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Politikah zasebnosti, objavljenih na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si, oz. Triglav Skladov www.triglavskladi.si.