Digitalni posvet: BrezSKRBNO otroštvo z dr. Aleksandrom Zadelom

Dileme, ki se pojavljajo že ob običajnih razmerah, so v času t.i. samoizolacije, šolanja od doma, strahu pred okužbo, še toliko bolj potencirane. Kateri so pravi vzgojni koraki v smeri izgradnje dobrega odnosa z otroki in vzpostavljanja stimulativnega okolja, ki otroku pomaga k zdravemu odraščanju? Kaj je v teh časih resnično drugače? Kako motivirati otroka za samostojno delo? Kako poskrbeti za dovolj pestro, razgibano življenje otrok v dani situaciji?

Pridružite se nam na digitalnem dogodku, kjer bomo s priznanim doktorjem psihologije dr. Aleksandrom Zadelom spregovorili o izzivih in vzgojnih prijemih v razmerah, ki jih nismo vajeni. V drugem delu posveta bo čas za vaša vprašanja. Dogodek organiziramo v sodelovanju z založbo Didakta.


Kako?

Prijavite se na digitalni posvet, kjer bo dr. Aleksander Zadel z nami delil informacije in znanja s področja razvoja zdravega otroka v zahtevnih časih, ki jih živimo sedaj.

Kdaj?

12. 11. 2020 od 17. do 18. ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.Vprašanja za psihologa