Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!
Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!

Digitalni dogodek: Petarde in naši domači ljubljenčki

Vstopili smo v zadnji mesec letošnjega leta. V mesec, ko so mesta praznično razsvetljena in domovi lepo okrašeni. Vendar tudi v mesec, ko na ulicah, v parkih in gozdovih pokajo pirotehnična sredstva. Za marsikaterega lastnika hišnega ljubljenčka tako december predstavlja izziv, kako ob pokanju čim bolj zaščititi in umiriti živali.

Pasji in mačji sluh je občutljivejši od človeškega. Glasni zvoki se jim zdijo glasnejši, slišijo višje tone, kot jih lahko zazna človeško uho. Glasnih pokov in svetlobnih efektov si ne znajo razložiti, zato so še dodatno zmedeni in prestrašeni.

O tem, kako med pokanjem pomiriti hišne ljubljenčke in silvestrovo preživeti čim manj stresno, bo na digitalni delavnici spregovoril vodnik in inštruktor reševalnih psov Jure Pribičevič.


Kako?

Prijavite se na digitalno delavnico s strokovnjakom za pasje vedenje, ki je s svojim znanjem in izkušnjami prevzgojil že več tisoč problematičnih psov v Sloveniji in tujini, med drugim tudi psa predsednika Kurdistana.


Kdaj?

15. 12. od 17. do 18. ure.Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, s povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.
* obvezno polje


Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:Obvestilo o snemanju dogodka

Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bo objavljena na uradni spletni strani Zavarovalnice Triglav (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na privacy.microsoft.com.POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.