Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!
Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show!

Digitalni dogodek: Kaj se novega naučiti v 2021?

Kaj vse smo se naučili v letu 2020? Kaj nam prinaša prihajajoče leto? Katere stare navade obdržati in katera obnašanja spremeniti? Predvsem pa, kaj se novega naučiti? O vsem tem bo govora na digitalnem posvetu, kjer bosta na zgornja vprašanja iskali odgovore dr. Blanka Tacer, psihologinja in ekonomistka ter mag. Nastja Mulej, licencirana trenerka de Bonovih orodij razmišljanja.

Leto 2020 je bilo leto polno izzivov, nepričakovanih situacij in mešanica različnih čustev. Znašli smo se v situaciji, ki je nismo bili vajeni. Reakcije posameznikov ob tem so bile različne, za vse pa je bilo skupno to, da smo se morali naučiti znajti se v novih situacijah. O tem, kako se naučiti prilagajati različnim okoliščinam in kako okoliščine prilagoditi sebi, bo tekla beseda na digitalnem klepetu z ustanoviteljicama programa Pozitivna psihologija za boljše življenje.


Kako?

Pridružite se nam na digitalnem klepetu z dr. Blanko Tacer, psihologinjo in ekonomistko, ki izobražuje, izvaja coachinge in ocenjuje kadrovske potenciale ter mag. Nastjo Mulej, komunikologinjo, sociologinjo in ekonomistko, specialistko za uspešno reševanje težav, ustvarjalno soočanje z izzivi in timsko sodelovanje.


Kdaj?

12. 1. 2021 od 17.00 do 18.00 ure.Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, s povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.

* obvezno polje

Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:Obvestilo o snemanju dogodka

Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek fotografiran in sneman prek aplikacije Microsoft Teams. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bo objavljena na uradni spletni strani Zavarovalnice Triglav (triglav.eu, triglav.si, lab.triglav.si) in socialnih omrežjih Zavarovalnice Triglav (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov lab@triglav.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov lab@triglav.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Microsoft Teams je zagotovljeno pod pogoji, privacy.microsoft.com.POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.