Digitalna delavnica: Tehnike vizualizacije z Brigito Langerholc Žager

Želite spoznati novo tehniko, ki vam bo pomagala pri doseganju zastavljenih ciljev? Pridružite se nam na delavnici vizualizacije po metodi Jose Silva UltraMind. Tehniko, ki jo prakticira milijon ljudi po vsem svetu, bo predstavila nekdanja vrhunska atletinja Brigita Langerholc Žager.

Brigito Langerholc Žager

Športnica, ki je Slovenijo dvakrat zastopala na olimpijskih igrah v Sydneyju in Pekingu vas bo popeljala skozi metodo, ki ima več kot 55-letno tradicijo. Z uporabo omenjene tehnike lahko izboljšamo svoje športne rezultate, fizično zdravje ter psihične sposobnosti za doseganje ciljev.

Na dogodek ste vabljeni vsi, ki si želite spremembe ali pa vam zmanjkuje motivacije za doseganje zastavljenih ciljev. Delavnica je namenjena tudi tekačem, saj bo obvladovanje tehnike vizualizacije olajšalo priprave na 9. Triglav tek. Uporaba te tehnike namreč pomaga pri hitrejšem napredku pri rezultatu in boljši sproščenosti med samim tekmovanjem.


Kako?

Prijavite se na digitalni dogodek z nekdanjo vrhunsko atletinjo mag. Brigito Langerholc Žager, učiteljico naravnega gibanja.

Kdaj?

Četrtek, 18. 6. 2020 od 17.00 do 18.00 ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega dogodka in navodila za sodelovanje na dogodku.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.