Digitalna delavnica: Tehnika teka s priznanima tekaškima trenerjema

Pridružite se nam na brezplačni digitalni delavnici posvečeni pravilni uporabi telesa pri teku. Mnogi tekaški trenerji namreč opažajo, da je pogosta napaka tekačev že nepravilni položaj bokov oziroma medenice, kar pa lahko vodi do poškodb. Le te pa lahko odpravimo z nekaj vaje pravilne tehnike teka. O slednji bosta na digitalnem klepetu spregovorila tekaška trenerja Blaž Kavčič in Klemen Dolenc.

Delavnica je primerna za vse ljubitelje teka in za vse, ki se s tekom šele spoznavate. Naučili se boste:


Kako?

Prijavite se na digitalni dogodek z nekdanjim atletom in trenerjem Blažem Kavčičem ter nekdanjim vrhunskim duatloncem in trenerjem atletike Klemnom Dolencem. Oba sta med drugim tudi pomemben člen vseh Triglav tekov.

Kdaj?

Četrtek, 13. 8. 2020 od 17.00 do 18.00 ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega dogodka in navodila za sodelovanje na dogodku.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.