Digitalna delavnica: Prehrana za rekreativne športnike

Kako lahko s prehrano izboljšamo tekaško pripravljenost? Tudi pravilna prehrana je pomemben dejavnik, ki pripomore k uspešni tekaški formi in vzdrževanju dobre telesne pripravljenosti tako pri športnih aktivnostih kot pri vsakdanjem življenju.

Prehranski strokovnjakinji Ana Karin Kozjek in dr. Nada Rotovnik Kozjek bosta predstavili ključna izhodišča športne prehrane rekreativnih športnikov in jih ponazorili s praktičnimi primeri.


Kako?

Prijavite se na digitalni klepet s študentko medicine, 2-kratno Ironman triatlonko in rekreativno tekačico Ano Karin Kozjek ter njeno mamo zdravnico in 29-kratno Ironman triatlonko dr. Nado Rotovnik Kozjek.

Kdaj?

25. 8. od 17.00 do 18.00 ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na posvetu.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.


VPRAŠANJA ZA PREDAVATELJICI