Digitalna delavnica: Izboljšajte kondicijo s pomočjo tehnike vizualizacije Mentalni video

Želite spoznati tehniko, ki vam bo pomagala pri izboljšanju kakovosti vašega življenja? Pridružite se nam na digitalnem treningu vizualizacije imenovane Mentalni video z nekdanjo olimpijko Brigito Langerholc Žager. Z uporabo te tehnike lahko povečate učinkovitost postavljanja ciljev, izboljšate kakovost vašega življenja in povečate psihofizično kondicijo.

Brigita Langerholc Žager

Tehniko Mentalni video, avtorja Jose Silva, poleg bivše atletinje, ki je Slovenijo zastopala na olimpijskih igrah v Sydneyju in Pekingu, uporabljajo številni športniki za izpopolnitev svojih spretnosti. Za pripravo na športna tekmovanja in dogodke kot je Triglav tek s pomočjo te tehnike vizualizacije ustvarjajo mentalne podobe gibov, ki jih želijo oponašati v resnici.


Kako?

Prijavite se na digitalni dogodek z nekdanjo vrhunsko atletinjo mag. Brigito Langerholc Žager, učiteljico naravnega gibanja.

Kdaj?

Torek, 28. 7. 2020 od 17.00 do 18.00 ure.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega dogodka in navodila za sodelovanje na dogodku.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.