Alumni Mladi upi: Do odličnega javnega nastopa - tudi na Zoomu

Mnogi med nami doživljamo stres in tremo, kadar se je potrebno izpostaviti in se izraziti javno, pred občinstvom. Uspeh javnega nastopa pa ni pogojen s talentom; naše sporočilo lahko učinkovito predamo z obvladovanjem preprostih tehnik, ki se jih lahko vsakdo nauči.

Kako pridobiti pozornost občinstva, izraziti naš avtentični stil, sporočila pa podajati jedrnato, prepričljivo in samozavestno? Kako naj omenjeno prenesemo v virtualni nastop, kjer je pogosto še težje zadržati pozornost občinstva?


Kako?

Prijavite se na brezplačno digitalno delavnico z Martino Merslavič, trenerko komunikacijskih veščin po metodi Own The Room. Na interaktivni delavnici bomo poseben poudarek dali aktualni okoliščini - komuniciranju v virtualnem okolju.


Kdaj?

25. 03. ob 17. uri.Vaš elektronski naslov se bo obdeloval za namene obveščanja o dogodku, s povratnim e-mailom boste prejeli tudi povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje.


Privolitev

Privolim, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal/podala za prijavo na dogodek skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:


* obvezno polje


POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za trženjsko komuniciranje, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.