Digitalna delavnica: 10 korakov do popolnega posnetka s pametnim telefonom

Kako s pametnim telefonom posneti fotografijo, da bo kot razglednica? Kako z njim narediti kakovosten video? Kako pravilno uporabiti stabilizator slike, da bo posnetek boljši?

Na tokratni digitalni delavnici bomo govorili o kompoziciji in gibanju kamere, da bomo lahko naše dogodivščine kakovostno ovekovečili. Predstavili vam bomo:


Kako?

Prijavite se na digitalno delavnico, ki jo bo vodil večkrat nagrajeni režiser in direktor fotografije Dražen Štader.

Kdaj?

17. 9. 2020 od 17.00 do 18.00.

S povratnim e-mailom boste prejeli povezavo do digitalnega posveta in navodila za sodelovanje na dogodku.
Privolitev

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke skladno s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.