Poteguj se za brezplačne vstopnice za Game Gang Show

Polja, označena z *, so obvezna. Privolitev za prejemanje e-novic in obvestil je prostovoljna in ni pogoj za sodelovanje. Sklenjeno zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, d.d. ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri lahko sodelujete vsi, ki se seznanite in se strinjate s pravili in pogoji nagradne igre:

Če želite tudi v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Zavarovalnice Triglav, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi produktov in storitev tako Zavarovalnice Triglav, d.d., kot drugih družb Skupine Triglav, ki vas bi utegnile zanimati, in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, označite okence spodaj:

INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV
Podatke, ki jih boste oddali v tem prijavnem obrazcu za namen sodelovanja v nagradni igri, bo Zavarovalnica Triglav, d.d., obdelovala za namen obveščanja o nagradni igri in v zvezi z njo ter za namen izvedbe nagradne igre s podelitvijo nagrade.

Zavarovalnica Triglav, d.d., osebne podatke v zvezi z vami, ki jih obdeluje na podlagi vaše prijave na nagradno igro, obdeluje za čas izvedbe nagradne igre in še 3 leta po njeni izvedbi.

V primeru, da podate privolitev za prejemanje e-novic in obvestil Zavarovalnice Triglav, d.d., se bomo potrudili, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar na podlagi vaših prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja resnično potrebujete. S tem boste s strani Zavarovalnice Triglav, d.d., obveščeni o ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (Zavarovalnice Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., Skupne pokojninske družba, d.d., Triglav Skladov, družbe za upravljanje, d.o.o. – ažuren seznam družb se nahaja na spletni strani Skupine Triglav: www.triglav.eu). S tem privoljenjem se bomo lahko tudi skupaj dogovorili za obisk našega zastopnika, ki vam bo predstavil navedene ponudbe.

Zavarovalnica bo za namen pošiljanja e-novic in obvestil podatke v zvezi z vami na podlagi vaše privolitve obdelovala do preklica privolitve z vaše strani. Svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za prejemanje e-novic in obvestil lahko kadarkoli prekličete, kot tudi zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing, Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav, d.d., www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor nad varstvom osebnih podatkov je v pristojnosti Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav, d.d., si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.triglav.si.