Gamerja Jack on the Box in ScorpLZ te izzivata

29. 11. 2022 17:00

Si vedel, da so mladi vozniki kljub temu, da imajo sveže znanje CPP in vožnje, bolj nagnjeni k temu, da so udeleženi v prometni nesreči. Zakaj? Najpogostejša vzroka sta pomanjkanje vaje in izkušenj. Pridruži se gamerjema Jaki in Žigi na dogodku, kjer bomo izžrebali 2 srečneža, ki bosta na simulatorju varne vožnje preverila, kako varna voznika sta.

Tisti, ki bo dosegel največ točk, bo prejel bon za zavarovanje Mladi voznik. Nagradna igra je zaključena.

Na dogodku se nam bo pridružila tudi Anja Ćorić, psihologinja na Centru varne vožnje Vransko AMZS in supervizorka, s katero se bosta Žiga in Jaka pogovarjala o tem, kako obvladovati stres pred in med vožnjo, kako se soočiti s strahom in tudi, kako se nadzirati, da med vožnjo ne postanemo prepogumni. Na dogodku bo prisotna še Tjaša Fifer, najboljša slovenska enduro voznica, ki bo z nami delila svoje izkušnje, s svojimi vprašanji pa se boste lahko vključili vsi udeleženci.

Dogodek, ki bo potekal v živo v digitalnem centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani, bo moderiral Jaka Krčovnik, znan pod vzdevkom "Jack on the Box". Za stream dogodka pa bo skrbel Žiga Lah, znan pod vzdevkom "ScorpLZ".

Povezavo do streama najdete na tem linku.

Prijave so zaključene