Digitalni posvet

Digitalni posvet: Kako naj varčujem za otroka?

20. 10. 2021 17:00

Starši se dnevno odločamo o tem, kaj je za našega otroka dobro in kaj ne. Seveda si želimo, da bi se otrokom uresničile želje, da bi bili v življenju uspešni, pridobili dobro izobrazbo in službo ter tako samostojno zaživeli. Vedno več staršev se zaveda, da bodo otroci na poti do osamosvojitve potrebovali vsaj nekaj pomoči, zato je odločitev za varčevanje že v zgodnjem obdobju otrokovega življenja več kot na mestu.

Oktober je mesec varčevanja, zato se bomo na tokratnem digitalnem posvetu osredotočili na varčevanje za prihodnost naših najmlajših, saj jim lahko prav finančna podpora staršev pomaga pri uresničevanju najpomembnejših življenjskih ciljev.

Možnosti za varčevanje je več, ena od njih je varčevanja v skladih. Ob tem se starši srečujemo z vprašanji: kdaj začeti z varčevanjem za otroka? Ali bo imelo varčevanje vpliv na višino otroškega dodatka? Kako pripraviti finančni načrt, ki bo v skladu z našimi finančnimi zmožnostmi?

Pridružite se nam na digitalnem posvetu s finančnim strokovnjakom Janezom Srebotom, višjim skrbnikom strank iz družbe Triglav Skladi in očetom štirih otrok, ki je temo dodobra spoznal tudi v praksi. Odgovoril bo na vprašanja, s katerimi se pogosto srečujejo (bodoči) varčevalci in praktičen primer varčevanja prikazal skozi konkretne situacije.

V kolikor nimate časa v terminu digitalnega posveta, se nanj vseeno prijavite in po elektronski pošti vam bomo poslali povezavo do posnetka z dogodka.

Prijava na dogodek.