Digitalni dogodek

Digitalni posvet: Investiranje, donos in odgovornost za boljši jutri

25. 02. 2021 17:00

Si želite novo kolo, večtedensko potovanje po Aziji ali prvo lastniško stanovanje? Veliko ljudi sanjari, želje pa si izpolnijo le tisti, ki naredijo prvi korak - pričnejo varčevati.

Ko pomislimo na vlaganje, se nam najprej zazdi, da gre za zahtevno opravilo, na katerega se spoznajo le tisti, ki razumejo, kaj se dogaja na borzi, sledijo dinamiki trga in vedo vse o delnicah in drugih vrstah vrednostnih papirjev. V resnici pa se tudi dobrega upravljanja s premoženjem lahko naučimo.

Pridružite se digitalnemu posvetu z Vidom Pajičem, višjim upravljavcem investicijskih skladov, ki v družbi Triglav Skladi med drugim upravlja družbeno odgovorni sklad Triglav Zeleni. Na jasen, dojemljiv način bo pojasnil procese in zakonitosti investiranja ter odgovarjal na vprašanja, ki se pogosto porajajo, ko se odločimo, da bomo postali vlagatelj: zakaj in kam vlagati, kako prilagoditi naložbene možnosti našim osebnim zmožnostim? Naš gost bo predstavil tudi inovacije na področju investiranja. Izvedeli bomo, kako pomembno je, da o vlaganju razmišljamo že danes, kot milenijci, da bomo lažje načrtovali naše korake v prihodnosti.

Prijava na dogodek