Digitalni dogodek

Digitalni dogodek: Tehnika vožnje in nove tehnologije

26. 05. 2021 17:00

Tako kot pri avtu, tudi pri motorju skozi široko odprta vrata vstopa nova tehnologija. Novodobni motorji so tako opremljeni z najnovejšimi asistenčnimi in varnostmi sistemi, ki omogočajo varno vožnjo. Togost okvirja, vzmetenje in sistem proti zdrsu naredijo vožnjo na motorju neprimerno bolj varno, udobno in seveda tudi zmogljivo.

Na tokratni digitalni delavnici bosta o tem, kako tehnološki razvoj spreminja vožnjo, spregovorila dva dolgoletna in izkušena motorista, ki sta vožnji z motorjem prilagodila tudi del svojega službenega, poslovnega in profesionalnega življenja. Debata bo tekla o novih tehnologijah, nas spoznala, kako te vplivajo na način vožnje, ter kako narediti vožnjo z motorjem kar najbolj uživaško – po starem in novem.

Z nami bosta Andrej Brglez, direktor Inštituta za civilizacijo in kulturo, sociolog, publicist, raziskovalec in razvojnik vsebin trajnostne mobilnosti in Robert Sušanj, zunanji strokovni sodelavec Agencije za varnost v prometu in raziskovalec prometnih nesreč enoslednih vozil.

Prijava na dogodek