Dogodek

Alumni Mladi upi: S pravilnim dihanjem do vrhunskih rezultatov

14. 05. 2020 10:00

»Dihalna tehnika mi je spremenila življenje,« pravi bivša vrhunska športnica Brigita Langerholc Žager, ki je z vsakodnevnim izvajanjem tehnik pozdravila astmo in celo izboljšala pljučno kapaciteto. Vse to pa je pripomoglo k boljši psihofizični sposobnosti, krepitvi imunskega sistema in zmanjšanju stresa.

Za Mlade upe organiziramo digitalni trening, kjer se bomo z Brigito Langerholc Žager naučili dihalne tehnike Tummo (po Wim Hof metodi). Ene od odličnih motivacijsko/energetskih tehnik, ki prinaša takojšen, pa tudi dolgotrajen učinek. Ob pravilni izvedbi te dihalne vaje vplivamo na endokrini sistem, ki nadzira hormone, s čimer neposredno vplivamo na počutje, spremenimo svoje notranje biokemično okolje ter ohranjamo zdravje in vitalnost.

Tehnika dihanja, ki jo izvaja svetovno znan glasbenik Luka Šulić, vrhunski teniški igralec Novak Djoković in še mnogi športniki, umetniki in poslovneži po celem svetu, krepi odpornost na stres, pripomore k boljšem spancu in izboljša psihofizično zmogljivost.

Dogodek, ki bo potekal prek orodja Microsoft Teams, je namenjen vsem generacijam Mladih upov. V primeru, da bi se dogodka radi udeležili, pišite na lab@triglav.si in v kolikor se bodo sprostila mesta, vam pošljemo povabilo s povezavo do dogodka. V primeru velikega interesa, dogodek ponovimo.