Dogodek

Pazi to! Postani sam svoj finančni gospodar

23. 10. 2019 15:00

Se trudiš vsak mesec dati nekaj denarja na stran, pa te še zmeraj premamijo kavice, nakupovanje in zabava s prijatelji? Se vsak mesec znova sprašuješ, kam so izpuhteli tvoji evri? Si želiš privarčevati denar za počitnice, nakup inštrumenta ali novega telefona?

Pridruži se nam 23. oktobra 2019, ob 15.00 v digitalnem centru Triglav Lab, Dunajska 20 v Ljubljani na delavnici finančnega opismenjevanja in poišči rešitve na zgornje izzive. Pripravi svoj finančni načrt in brezskrbno načrtuj svojo prihodnost.

Pričnemo s finančnim fitnesom, kjer bo vsak posameznik z izpolnitvijo testa v 5 minutah dobil svoj finančni načrt. Nadaljujemo v športnem duhu s pogovorom z Luko Žvižejem, enim izmed najuspešnejših bivših rokometašev. Z nami bo delil svoje izkušnje, dobre in slabe odločitve o načrtovanju financ.

Za konec vam bodo strokovnjaki s področja bančništva in zavarovalništva predstavili priložnosti, ki jih razvijamo za mlade ... Ob 16. uri končamo ob kavici in prigrizku. Vsak udeleženec prejme praktično darilo.

Za brezplačno udeležbo na delavnici se prijavite na pazi-to-akes.si.

Prijave zbiramo do 21. oktobra oziroma do zapolnitve mest.