Dogodek

Video posvet s specialistom

16. 05. 2018 14:00

V sredo, 16. 5. 2018,  bo v prostorih centra Triglav Lab organiziran digitalni posvet s specialistom. Sogovorcem bo po video-konferenčnem sistemu na voljo mag. Stanko Pušenjak, dr. med. Nanj se boste lahko obrnili tako z vprašanji o izbiri kontracepcije kot tudi po nasvet z drugih področij ginekologije in porodničarstva.

Individualni video posveti z zdravstvenimi partnerji Triglav, Zdravstvene zavarovalnice bodo v prostorih digitalnega centra Triglav Lab potekali predvidoma enkrat na mesec. V digitalni poslovalnici bodo našim obstoječim in potencialnim zavarovancem na voljo priznani zdravstveni strokovnjaki z različnih zdravstvenih področij. Svetovalni pogovori so namenjeni vsem, ki imajo manjše zdravstvene težave, s katerimi ne želijo obremenjevati osebnega zdravnika, a bi jih nasvet specialista pomiril ter tistim, ki imajo težave, o katerih bi se radi posvetovali s specialistom, pa se zaradi dolgih čakalnih vrst ne morejo.

Za posvete se prijavite na povezavi.

Z digitalnimi svetovalnimi pogovori želijo v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici kot pravi partner za zdravje zavarovancem stati ob strani na vsakem koraku ohranjanja zdravja in jim zagotoviti enostavnejši dostop do nasveta specialista.