Sklepanje zavarovanj

Preko spletnega sklepanja vam omogočamo dostop do celotne ponudbe Skupine Triglav na enem mestu in možnost, da opravite informativni izračun za storitev, ki vas zanima.

Obnova avtomobilskega zavarovanja

V nekaj korakih lahko obnovite zavarovalno polico za vaše osebno vozilo, ki ste ga imeli zavarovanega pri Zavarovalnici Triglav.

Sklenite zavarovanje!

Turistično zavarovanje

Tudi pri skrbno načrtovanih potovanjih ali pa na kratkih izletih v tujino se vam lahko zgodi kaj nepredvidenega, nezgoda ali bolezen. Vključuje 24-urno zdravstveno asistenco.

Sklenite zavarovanje!

Zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini

Zavarovanje za daljše bivanje v tujini, npr. delo ali študij v tujini, daljši dopust. Vključuje 24-urno zdravstveno asistenco s celovito zaščito ob bolezni ali nezgodi.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje psov

Psi so pogosto člani družine tako kot ljudje, zato ne pozabite skleniti zavarovanja za vašega psa. To je enostavna rešitev v primeru neljubih dogodkov in stroškov, povezanih z njimi.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje Zobje, Zobje +

Zdravje vaših zob pomembno vpliva na zdravje in počutje celega telesa, zato si vaši zobje zaslužijo najboljšo nego. Zagotovite si nadstandardne storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. Želimo se prilagoditi vašim potrebam, zato vam omogočamo izbiro kritja in premije za zavarovanje vaših zob.

Sklenite zavarovanje!

Zavarovanje Specialisti, Specialisti +

Preprečite, da bi se vam zdravstveno stanje poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista. Dostopajte do diagnoze in zdravljenja hitreje. Želimo se prilagoditi vašim potrebam, zato vam omogočamo izbiro kritja in premije za zavarovanje, s katerim zdravju zagotovite prednost.

Sklenite zavarovanje!

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Z zavarovanjem Dopolnilno se izognete visokim doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici, prevzemu zdravil na recept in drugih zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko doplačila znašajo od 5 pa kar do 90% vrednosti zdravstvenih storitev!

Sklenite zavarovanje!

Zdravstveni nasvet

Z zavarovanjem Zdravstveni nasvet pridobite hiter dostop do nasveta zdravnika družinske medicine po telefonu, nasvet zdravnika za vas in vašega mladoletnega otroka od 6.00 do 22.00 ure, organizacijo terminov zdravstvenih storitev in informacije o čakalnih dobah in pravicah iz zdravstvenih zavarovanj.

Sklenite zavarovanje!
Nazaj
Aplikacije